Kunde går brynsbehandling i salong i Bodø

Bryn

Hos oss kan du få brynsløft, brow lamination, og farging av bryn (og vipper).

Brynsløft

Brynsløft er blitt en av våre mest populære behandlinger. Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett. Timen varer i ca 45 minutter, og bryn varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

Brow lamination

Brow lamination er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker at brynene har et fyldigere utseende, samt en velstelt og gredd look.

Brow lamination er en behandling hvor de som har mest hår i brynene vil få den mest synlige effekten. 

Hvordan utføres behandlingen?

Når vi utfører brow lamination hos oss utfører vi samtidig brynsløft. Dette er vår meste populære behandling der vi både farger, vokser og styler dine bryn. Brow lamination og brynsløft tar tilsammen ca en time å utføre.

Kan alle ta brow lamination?

Behandlingen egner seg ikke for kunder som:

  • Har psoriasis i brynene.
  • Som akkurat har operert øyelokk.
  • Som akkurat har tatt permanent make up (må vente 6 uker).
  • Har alopecia.
  • Har solbrent hud.
  • Har veldig sensitiv hud.
  • Har krøllete øyebrynshår.

Hva bør jeg huske på før behandlingen?

Det vil være en fordel om du lar dine brynshår gro ut før du kommer til oss. Pass på å ikke napp for mye i brynene før din behandling- da vil vi kunne oppnå best resultat!

Hva bør jeg huske på etter behandlingen?

Unngå vann, sauna og svette på brynene det første døgnet etter behandlingen. Resultatet holder seg fint lengre hvis du raskt børster gjennom brynene morgen og kveld. Ofte opplever vi at damer i alle aldre mangler hår i sine bryn. Noen har overnappet bryn gjennom årene og noen har rett slett ikke vekst i hele brynet. Vi anbefaler å bruke et vekstserum for bryn parallelt med behandlingen.